Przygotuj się na majowe pikniki! Postaw na detale, które znajdziesz w wiosennej ofercie salonów Agata!

Wiosenna aura sprzyja spędzaniu czasu na świeżym powietrzu i grillowaniu. Słoneczna pogoda zachęca także do wspólnego biesiadowania w ogrodzie czy urządzaniu pikników. W gazetce promocyjnej salonów Agata już od 8 do 21 maja znajdziesz szereg produktów, które mogą ułatwić zorganizowanie posiłku na świeżym powietrzu i nadać mu niepowtarzalnego charakteru.

Praktycznie i estetycznie

Podstawowym wyzwaniem z jakim trzeba się zmierzyć organizując piknik lub grilla na świeżym powietrzu jest odpowiednie przechowywanie produktów spożywczych, zwłaszcza jeśli musimy pokonać większą odległość. Aby nasze wysiłki włożone w przygotowanie posiłków nie poszły na marne, a produkty wyglądały apetycznie – warto zadbać o ich odpowiednie zapakowanie. Wychodząc naprzeciw tym wyzwaniom, w ofercie salonów Agata możemy znaleźć różnokolorowe miski z przykrywkami wykonane z tworzywa sztucznego. W zależności od potrzeb, miski dostępne są w dwóch pojemnościach: 0,4 litra i 2 litry. Mniejsze idealnie nadają się do przechowywania niewielkich owoców, ciasteczek i innych smakołyków. Do większych można schować gotowe potrawy z mięsa, warzywa czy duże owoce. Od 8 maja w ofercie promocyjnej Agata, miski dostępne są w cenie 2,49 zł mniejsza i 5,99 zł większa, natomiast miska Bazylia o pojemności 5 litrów z pokrywką i kompletem sztućców idealnie nadająca się do serwowania w niej sałatek, to koszt jedynie 9,99 zł.
Agata SA_Miska Bazylia i sztućce.jpg

Kolorowe i szklane akcesoria

Aby posiłek cieszył nie tylko podniebienie, ale także oczy, dobrze jest zatroszczyć się o szczegóły wiosennego przyjęcia.  W trakcie trwania majowej promocji salonów Agata znajdziemy m.in. komplet 12 kolorowych praktycznych podkładek oraz szklane dzbany, kieliszki i puchary – w sam raz na ogrodowe party. A ponieważ w miłym towarzystwie czas szybko płynie, dlatego kiedy poczujemy, że temperatura zaczyna spadać, dobrze jest zapewnić gościom ciepłe i przytulne koce, aby móc kontynuować wspólne ucztowanie. W majowej ofercie Agaty wzorzyste koce polarowe o wymiarach 130cm x 150 cm, od 8 maja kosztują 7,99 zł.
Agata SA_Szklane akcesoria.jpg
Agata SA_Koc polarowy.jpg
Gazetka promocyjna obowiązuje w salonach Agata S.A. od 8 maja 2017 r. do wyczerpania zapasów, nie dłużej jednak niż do 21 maja 2017 r.

Więcej o gazetce promocyjnej: https://www.agatameble.pl/gazetka-z-artykulami-wyposazenia-wnetrz

Agata S.A. to sieć wielkopowierzchniowych salonów mebli oraz artykułów wyposażenia wnętrz w Polsce; obejmująca 21 wielkopowierzchniowych salonów zlokalizowanych zarówno w dużych, jak i średnich miastach w całym kraju. Agata S.A. poprzez punkty sprzedaży detalicznej i e-commerce oferuje kolekcje do pokoju dziennego, dziecięcego, sypialni, jadalni i kuchni, a także szeroką gamę produktów i akcesoriów do aranżacji wnętrz. Marka zapewnia dostęp do artykułów ponad 250 krajowych i zagranicznych producentów kilkudziesięciu marek własnych oraz szerokiego grona doradców, projektantów i ekspertów.

Agata SA_Przygotuj się na majowe pikniki w salonach Agata. Postaw na detale_materiał prasowy 08.05.2017.docx

Agata SA_Produkty z najnowszej gazetki promocyjnej.jpg

grafika | 14 MB

Agata SA_Szklane akcesoria.jpg